Τι θα γίνει με το τρίτο παιδί της οικογένειας

Ο 10χρονος γιος της Μαρία Κλότσι είναι εκείνος ο οποίος βρέθηκε πρώτος στο σπίτι όπου έγινε το στυγερό φονικό, και αντίκρισε τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και την μητέρα και τον πατριό του, νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που ήρθαν στο φως δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν κόμπο στο στομάχι αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 10χρονο αγοράκι αντίκρισε την εικόνα των σκοτωμένων αδελφών και γονιών του, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην Αττική, θα μεταβεί σήμερα στην Ανδραβίδα, για να βρεθεί δίπλα στο παιδί του.

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Information
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςResource url

Ο 10χρονος γιος της Μαρία Κλότσι είναι εκείνος ο οποίος βρέθηκε πρώτος στο σπίτι όπου έγινε το στυγερό φονικό, και αντίκρισε τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και την μητέρα και τον πατριό του, νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που ήρθαν στο φως δημοσιότητας σοκάρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.