ξενοδοχείο καραντίνας φύγει άρον άρον Αυστραλία – περίμεναν ειδικές στολές


Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία, μετά την απόφαση του κορυφαίου Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς να προσπαθήσει να εισέλθει στη χώρα και να συμμετάσχει στο αυστραλιανό Open up ανεμβολίαστος, περιφρονώντας τους περιορισμούς λόγω πανδημίας.

Η visa του Τζόκοβιτς απορρίφθηκε και συνεπώς πρέπει να φύγει με την πρώτη διαθέσιμη πτήση από την Αυστραλία.

Κάμερες κατέγραψαν βαν να τον μεταφέρει στο υπόγειο ξενοδοχείου καραντίνας με μετανάστες, όπου τον περίμενε το προσωπικό φορώντας ειδικές στολές.

Θα παραμείνει στο ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει από τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον διεμήνυσε ότι οι κανόνες είναι κανόνες που εφαρμόζονται για όλους χωρίς εξαιρέσεις και ο υπουργός Υγείας είπε ότι τα ιατρικά διαπιστευτήρια του Τζόκοβιτς δεν ήταν επαρκή και συνεπώς δεν μπορεί να μείνει στη χώρα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςSupply backlink

Απίστευτα είναι τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία, μετά την απόφαση του κορυφαίου Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς να προσπαθήσει να εισέλθει στη χώρα και να συμμετάσχει στο αυστραλιανό Open up ανεμβολίαστος, περιφρονώντας τους περιορισμούς λόγω πανδημίας. Η visa του Τζόκοβιτς απορρίφθηκε και συνεπώς πρέπει να φύγει με την πρώτη διαθέσιμη πτήση από την…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.