Θα είναι η 120ή μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Σε μερικούς μήνες συμπληρώνονται 10 χρόνια απ’ όταν η Παναθηναϊκή συμμαχία και ουσιαστικά ο Γιάννης Αλαφούζος απέκτησαν τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι πράσινοι προχώρησαν στην απόκτηση του Σέρβου Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Το “P” είναι, για μια ακόμη φορά, εδώ ώστε να σας παρουσιάσει όλους, μα όλους, τους παίκτες που απέκτησε το τριφύλλι από το καλοκαίρι το 2012 μέχρι και εκείνο του 2021. (Τα ποσά των συμβολαίων είναι παρμένα από την Wikipedia).

Παρθενικό καλοκαίρι:

Το καλοκαίρι του 2012 το ρόστερ ξηλώθηκε και φτιάχτηκε μια καινούργια ομάδα, το μπάτζετ έφτασε στα 25.000.000 ευρώ, με 18 από αυτά να διατίθενται για την ενίσχυσης της παρουσίας της ομάδας στα γήπεδα.

Διαβάστε αναλυτικά στο paopantou.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: paopantou.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Information
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςResource hyperlink

Σε μερικούς μήνες συμπληρώνονται 10 χρόνια απ’ όταν η Παναθηναϊκή συμμαχία και ουσιαστικά ο Γιάννης Αλαφούζος απέκτησαν τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι πράσινοι προχώρησαν στην απόκτηση του Σέρβου Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Το “P” είναι, για μια ακόμη φορά, εδώ ώστε να σας παρουσιάσει όλους, μα όλους, τους παίκτες που απέκτησε το τριφύλλι από το καλοκαίρι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.